Velkommen til Rasmusknatten!

Denne bloggen vil først og fremst handle om hytta vår der vi har små og store prosjekter på gang eller bare nyter tilværelsen. Det kan også hende at det kommer innlegg om håndarbeid, natur og interiør. Håper du vil finne både inspirasjon og glede her. God fornøyelse!

tirsdag 5. februar 2013

Mens vi venter på våren

Nå har det vært en laaang bloggtørke her på Rasmusknatten. Det har ikke vært så mye hytteliv i vinter heller. Mye dårlig vær og ikke nok snø til skikkelig skiføre. Nå er det ikke så lenge til vinterferie og vi gleder oss til noen dager på hytta.
Det merkes allerede at dagene har blitt lengre og lysere, kjøttmeisene synger i vilden sky og skjærene inspiserer kvistlagrene sine.
Under snøen ligger løken jeg satte i høst og koser seg. Det blir spennende å se om noe av dette dukker opp utover våren!
Løk
Enn så lenge er det Kong Vinter som råder, så får vi andre bare drømme om varmere tider og kose oss innendørs. Jeg pleier ofte å ha med en tulipanbukett på hytta. Den kan faktisk stå like fin i flere uker til neste gang vi kommer, men den blomster fort av så snart vi begyner å fyre.
Her er buketten jeg hadde med i nyttårshelgen. De røde tulipanene er så vakre mot den hvite snøen!
Tulipaner2
Jeg har adoptert ideen med bukettholder fra Atelier Kari. Det er ganske enkelt en litt løs krans av bjerkekvister, gjerne med noen kvister på kryss og tvers. Om de er dekket av mose og lav blir de ekstra dekorative! Supert når vasen er romslig og blomstene få.
Ønkser dere alle en vakker februar! Smile

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar