Velkommen til Rasmusknatten!

Denne bloggen vil først og fremst handle om hytta vår der vi har små og store prosjekter på gang eller bare nyter tilværelsen. Det kan også hende at det kommer innlegg om håndarbeid, natur og interiør. Håper du vil finne både inspirasjon og glede her. God fornøyelse!

lørdag 24. april 2010

Begynnelsen…

I 2007 ble vi lykkelige eiere av Rasmusknatten. Vi hadde lenge vært på jakt etter en passende hytte og reiste stadig rundt på visninger og deltok også i budrunder på endel objekter. Vi hadde endel forutsetningner som skulle oppfylles. Hytta burde ikke ligge lenger unna enn maks 2 timers biltur hjemmefra. Den skulle helst ligge i nærheten av vann med padle og fiskemuligheter. Det var også en fordel om det var gode turmuligheter både sommer og vinter.

Da vi fant Rasmusknatten på finn.no likte vi stedet godt med en gang, men tidspunktet for visning passet dårlig. Det ble satt opp 2 visningshelger, men ingen av disse passet for oss og vi regnet med at hytta kom til å bli solgt ganske raskt siden den hadde en  slik en vakker beliggenhet. Imidlertid lå hytta stadig ute på finn.no og en søndag vi likevel var i området for å se på en annen hytte, fant vi ut at vi skulle dra og ta en titt på Rasmusknatten.

Vi hadde tidligere lagt inn bud på en hytte i samme feltet så vi var kjent med hvor dette var. Vi fant fram til hytta og tok en titt utvendig. Mandagen etter ble megler kontaket og vi fikk oppgitt eiers telefonnummer slik at vi kunne få litt flere opplysninger. Bud ble lagt inn og samme dag var hytta vår, kjøpt halvveis usett. Vi har ikke angret et øyeblikk og har brukt hytta flittig siden, både i helger og ferier.

Rasmusknatten er bygget i 1968, men til tross for godt vedlikehold vil vi selvsagt pusse opp litt og gi den vårt eget personlige preg. Dette blir nok et livslangt prosjekt der framdriften skal få gå sin gang uten stress og mas. Tiden skal få lov til å gå litt sakte når vi er på hytta, vi tar i et tak når arbeidslysten er på plass.

Vi overtok hytta med innbo og løsøre så det første vi satte i gang med var rydding og kasting. Heldigvis var det ikke så mye som måtte kastes. Både innbo og kjøkkenutstyr var av god kvalitet så det aller meste var fullt brukbart.

Rasmusknatten
Rasmusknatten 2007

2 kommentarer:

  1. ser ut som en deilig plass, frodig og veletablert, det er noe annet en nybygde i byggefelt..

    Så kjekt at hytta kom ferdig innreda :)

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig kommentar, den aller første!

    Hyttene ligger nok litt mer spredt hos oss enn i de gjør i nye hyttefelt. Godt med litt plass rundt seg:-)

    SvarSlett