Velkommen til Rasmusknatten!

Denne bloggen vil først og fremst handle om hytta vår der vi har små og store prosjekter på gang eller bare nyter tilværelsen. Det kan også hende at det kommer innlegg om håndarbeid, natur og interiør. Håper du vil finne både inspirasjon og glede her. God fornøyelse!

tirsdag 27. april 2010

Første prosjekt…

var å pusse opp det ene soverommet. Dette rommet hadde vært kjøkken da hytta ble bygget, men de forrige eierne hadde gjort det om til soverom og utvidet stua slik at det ble en åpen løsning der.
Soverommet bar fremdeles preg av å ha vært kjøkken. Det var fliser der det antagelig hadde vært komfyr, og det stod  en gammel kjøkkenbenk der. Den ble i første omgang flyttet ut på den overbygde terrassen. Veggene hadde malt glassfiberstrie og i taket så det ut til å ha vært en vannlekkasje. Det ble sparklet og pusset og glassfiberstrien ble noen steder reparert. Heldigvis fant vi noen rester av tapetet som ble brukt til dette formålet.
Etter at grunnarbeidet var unnagjort ble taket og vinduskarmene malt i fargen egghvitt og veggene inklusive flisene og køyesengene fikk 2 strøk med fargen caffe latte. Listverket rundt døren ble malt i en skarp blåfarge. Slik ble rommet etter maling:
  IMG_2955IMG_2953IMG_2952
Nye gardiner i blått og hvitt ble sydd og puter og sengetepper kom på plass.
Den morsomme røde lampen fulgte med hytta, men den blå lampen over senga er nyinnkjøpt.
IMG_0094IMG_0097
Kjøkkenbenken som hadde stått der ble flyttet ut på terrassen. Den blir med i neste prosjekt.
IMG_2819

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar