Velkommen til Rasmusknatten!

Denne bloggen vil først og fremst handle om hytta vår der vi har små og store prosjekter på gang eller bare nyter tilværelsen. Det kan også hende at det kommer innlegg om håndarbeid, natur og interiør. Håper du vil finne både inspirasjon og glede her. God fornøyelse!

onsdag 23. november 2011

Adventkrans

I år skal vi for første gang feire jul på Rasmusknatten, og husfrua har så smått begynt å pynte til advent. Det er så mye fint å finne rundt omkring på bloggene og jeg får stadig vekk lyst til å lage ting. Denne gangen fikk jeg lyst til å prøve meg på en krans og inspirasjon fant jeg på AtelierKaris flotte blogg.

Først en tur i skogen og samle litt kvist, kvast og  lav. Etter litt fikling ble resultatet slik:

krans123

Litt bustete og ujevn kanskje, men frua på Rasmusknatten har sansen for det som ikke er helt A4.

Ha en god onsdagskveld der ute! Smile

3 kommentarer:

 1. Så flott den vart!
  Masse flott inspirasjon hjå Kari :-)

  SvarSlett
 2. Hei du!
  Takk for koselig kommentar hos meg og velkommen som Følger!:)
  Så utrolig artig - og rart - og se katten din som er nesten prikk lik min!!! Trodde min Leon var `one of a kind`,...;) Men ser jo at det er flere vakre utgaver av denne katten!:)
  Hva slags rase er din? Min er blanding, men prøver liksom å få satt han inn i en `bås`...
  Fin blogg du har!
  Klem og god helg!
  Janni:)

  SvarSlett
 3. Takk Sigrid:-)

  *Duse Pasteller* Findus er nok en god eventyrblanding han også, men mange synes han er en flott katt og det må jo selvsagt matmor være enig i:-) Han er mye større en katter flest så vi tror at det kan være noe Maine Coon innblandet. Dessverre er han døv, noe hvite katter ofte er, men han plages ikke nevneverdig av det. De andre sansene er desto mer velutviklet.
  Klem tilbake til deg og Leon!

  SvarSlett